پکیج گرامر ویژه آیلتس (16 جلسه) (تصویری و صوتی)

پکیج گرامر ویژه آیلتس (16 جلسه) (تصویری و صوتی)

749,000 تومان

پکیج گرامر ویژه آیلتس (16 جلسه) (تصویری و صوتی)

توضیحات نظرات

 

مبلغ نهایی محصول یا محصولات مورد نظرتان را که در زیر آمده است به شماره کارت, 6221.0612.0160.6946 بانک پارسیان به نام آزاده مبشر,کارت به کارت کرده و 4 رقم آخر شماره کارتی را که با آن واریز را انجام داده اید به همراه آدرس ایمیلی که با آن در سایت ثبت نام کرده اید را به شماره 09109894435 در تلگرام یا واتس اپ ارسال کنید. این تلفن خاموش است و به تماس های تلفنی پاسخ نمی دهیم.

اطلاعات فنی:

حجم فایل زیپ شده اول: 76.8 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده دوم: 110 مگابایت

حجم فایل زیپ شده سوم: 87.5 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده چهارم: 51.3 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده پنجم: 66.6 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده ششم: 66.5 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده هفتم: 38.1 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده هشتم: 73.2 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده نهم: 45.7 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده دهم: 75.5 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده یازدهم: 73.7 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده دوازدهم: 69.8 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده سیزدهم: 88.6 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده چهاردهم: 91.7 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده پانزدهم: 93.5 مگابایت.

حجم فایل زیپ شده شانزدهم: 83.9 مگابایت.

 

محتویات: فایل تصویری و صوتی 16 درس گرامر ویژه آیلتس + تمرینات مربوط به این دروس.

زمان فایل تصویری و صوتی اول: 00:24:30.

زمان فایل تصویری و صوتی دوم: 00:40:25

زمان فایل تصویری و صوتی سوم: 00:29:13

زمان فایل تصویری و صوتی چهارم: 00:17:00

زمان فایل تصویری و صوتی پنجم: 00:20:14

زمان فایل تصویری و صوتی ششم: 00:21:29

زمان فایل تصویری و صوتی هفتم: 00:15:30

زمان فایل تصویری و صوتی هشتم: 00:25:54

زمان فایل تصویری و صوتی نهم: 00:16:38

زمان فایل تصویری و صوتی دهم: 00:30:37

زمان فایل تصویری و صوتی یازدهم: 00:27:25

زمان فایل تصویری و صوتی دوازدهم: 00:27:15

زمان فایل تصویری و صوتی سیزدهم: 00:31:22

زمان فایل تصویری و صوتی چهاردهم: 00:33:30

زمان فایل تصویری و صوتی پانزدهم: 00:36:45

زمان فایل تصویری و صوتی شانزدهم: 00:33:33

 

موضوع 16 درس:

درس 1 و 2: کاربردهای زمان حال ساده و کاربردهای حال استمراری در آیلتس. در این درس با نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول دو زمان حال ساده و حال استمراری، کاربردها و تفاوت‌هایشان در آیلتس آشنا خواهید شد.

 

درس 3: کاربردهای زمان گذشته ساده در آیلتس. در این درس با 4 کاربرد مختلف گذشته ساده آشنا شده و نحوه استفاده از آن در آیلتس را می‌آموزید. اکثر افراد تنها با یک کاربرد زمان گذشته ساده در انگلیسی آشنا هستند.

درس 4: کاربرد جایگزین‌های گذشته ساده در آیلتس. در این درس نحوه استفاده از used to و would را به عنوان جایگزین‌های گذشته ساده یاد خواهید گرفت. و همچنین نحوه به کار بردن آنها در آیلتس را خواهید آموخت.

درس 5: کاربردهای شرطی نوع صفر و یک ساده و پیشرفته در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شرطی نوع صفر و یک به صورت ساده و پیشرفته و همچنین نحوه به کار بردن آن در آیلتس را خواهید آموخت.

درس 6: کاربردهای گذشته استمراری در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول گذشته استمراری و نحوه به کار بردن آن در آیلتس را خواهید آموخت.

درس 7: کاربردهای شرطی نوع دو ساده و پیشرفته در آیلتس + مروری بر ضمایر + (Inversion). در این درس نحوه ساخت شرطی نوع دو ساده و پیشرفته را خواهید آموخت. همچنین مروری بر انواع ضمایر فاعلی، مفعولی،‌انعکاسی، ملکی، و صفات ملکی خواهید داشت. همچنین چندین نوع Inversion برای استفاده در آیلتس را خواهید آموخت.

درس 8: کاربردهای ماضی نقلی ساده در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول ماضی نقلی ساده و نحوه به کارگیری آن در آیلتس را یاد خواهید گرفت.

درس 9: کاربرد کاربردهای کاربردهای ماضی نقلی استمراری در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول ماضی نقلی استمراری را یاد خواهید گرفت.

درس 10: کاربرد انواع جمله (ساده، مرکب، پیچیده) + حروف ربط هم‌پایه ساز و حروف ربط وابسته ساز در آیلتس. در این درس آموزش داده می‌شود که در کدام بخش رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس از جملات ساده و در کجاها جملات مرکب و پیچیده به کار ببرید.

درس 11: کاربرد زمان‌های آینده در آیلتس (بخش اول) در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول اینده ساده با will، آینده کامل ساده با will و اینده کامل استمراری با wil و نحوه به کارگیری آن در آیلتس را یاد خواهید گرفت.

درس 12: کاربرد زمان‌های آینده در آیلتس (بخش دوم) در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول آینده با be going to و تفاوت آن با will، کاربرد آینده استمراری با will و کاربردbe likely to, be predicted to, be estimated to در رایتینگ آیلتس را یاد خواهید گرفت.

درس 13: کاربرد کاربردهای ماضی بعید ساده در آیلتس. در این درس نحوه ساخت شکل معلوم و مجهول ماضی بعید ساده و نحوه به کارگیری آن در آیلتس را یاد خواهید گرفت.

درس 14: کاربرد جملات موصولی (Relative Clauses) (بخش اول) در آیلتس. نحوه کاربرد صحیح کاربرد ضمایر موصولی Who, That, Which و شیوه استفاده از ضمایر موصولی در جایگاه فاعلی و مفعولی و تفاوت آنها.

درس 15: کاربرد جملات موصولی (Relative Clauses) در آیلتس (بخش دوم). در این درس دسته دیگری از ضمایر موصولی (Whose, Whom)، کاربردهایشان و نحوه خلاصه کردن جملات موصولی(Reduced Relative Clause)، جملات موصولی معلوم و مجهول و شیوه استفاده از حروف اضافه در جملات موصولی را یاد خواهید گرفت.

درس 16: کاربرد مودال‌های Must, May/Might, Could, Should, Would به علاوه Have به علاوه Past participle در آیلتس و علت محدودیت‌های کاربرد Would که در درس 4 آموزش داده شد. و معرفی منابع آنلاین و کتاب برای مطالعه بیشتر در زمینه گرامر.

 

 

در پایان هر درس تمریناتی همراه با توضیحات آزاده مبشر گنجانده شده است. پی دی اف تمرینات مربوط به این درس نیز گنجانده شده‌اند تا در صورت لزوم از آنها پرینت گرفته و روی کاغذ تمرینات را انجام بدهید. همچنین در این درس نمونه کاربرد این ترکیبات در آیلتس آموزش داده شده است

 


برای آمادگی آزمون آیلتس باید از کجا شروع کنم؟ اسپیکینگ؟ لیسنینگ؟ ریدینگ یا رایتینگ؟ هیچ کدام!!!

سوال بسیاری از افرادی که خودشان را برای آزمون آیلتس آماده می‌کنند این است که باید از کجا شروع کنند. اکثرا می‌دانند که این آزمون شامل 4 مهارت اسپیکینگ، لیسنینگ،ریدینگ و رایتینگ می‌شود و تصورشان این است که آماده شدن برای آیلتس را باید با یکی از این مهارت‌ها آغاز کنند اما این طور نیست. اگر سطح زبان شما حدودا B1 باشد می‌توانید کم کم خودتان را برای آزمون آیلتس آماده کنید اما این آمادگی با 4 مهارت گفته شده آغاز نمی‌شود بلکه با گرامر آغاز می‌شه. 

اگر در باره برنامه ریزی برای آیلتس سوالی دارید میتوانید وارد بخش ارتباط با استاد شده و "گروه رفع اشکال آیلتس" را انتخاب کرده و در قسمت "هشتگ ها" کلمه آیلتس را جستجو کنید تا سوالاتی که تا به حال در این زمینه از خانم مبشر شده و پاسخ های ایشان را بخوایند. برای نمونه میتوانید به این هشتگ ها رجوع کنید: هشتگ "برنامه ریزی برای آیلتس", "تشخیص ضعف دانش زبانی در آیلتس", "تمرکز نداشتن برای لیسنینگ آیلتس", "درجا زدن در نمره آیلتس", "زمان بندی ریدینگ آیلتس" و "مطالعه پیش از شروع ویدیوهای آیلتس".

2 نظر

تصویر کاربر
محمود گودرزی

سلام بدون اغراق خدمت شما عرض می کنم در مدتی که از محضر استادان زبان انگلیسی آموخته ام و هر کدام روش منحصر به فرد داشته اند، نحوه تدریس گرامر سرکار خانم مبشر بی نظیر است. نحوه تدریس ایشان، این گونه بود که فایل pdf درس را به علاوه فایل صوتی آن که حاوی شرح مفصل بود، برای زبان آموز ارسال می کردند، سپس سؤالات مطرح شده و ابهامات را در گروهی که به این منظور ایجاد کرده بودند، به نیکی پاسخ می دادند. قبلا فایل صوتی و پی دی اف بود که اخیراً به همت استاد مبشر تبدیل به فایل های کاملاً تصویری شده که نیازی نیست خودمون مطالعه کنیم و همه چیز توی ویدیو نمایش داده میشه. بنده در آموزش و فهم گرامر زبان انگلیسی خودم را مدیون ایشان می دانم. از استاد گرامی سرکار خانم مبشر بسیار سپاسگزارم و برای ایشون آرزوی سلامتی دارم.

تصویر کاربر
فاطمه نوری

شاید برای بعضی ها سوال باشه که ما در آزمون آیلتس بخش گرامر نداریم،سوالی که در اول برای خود من هم مطرح بود ولی با مطالعه جزوه گرامر دانش و مهارت ما در مورد نحوه استفاده درست از جملات بخصوص در زمانهای مختلف ونحوه استفاده به جا از جملات ساده و ترکیبی در آزمون اسپیکینگ بالا میره و مسلما بکارگیری ساختار گرامری صحیح دانش زبانی بالای ما رو به examiner نشون میده. ممنون از استاد مبشر بابت تلاششون برای تهیه این جزوه بی نظیر

نظری بگذارید